Inner Compass

Contact als basis voor groei.

Zit je vast? Klopt er iets niet? Heb je vaak een gevoel van ‘ik weet het niet’? Wil je groeien als persoon en schrik je er niet voor terug om jezelf onder de loep te nemen, met een onderzoekend oog te kijken naar wie je werkelijk bent, om zo te herkennen welke kant je op wilt gaan?

Inner Compass Massage & Coaching gebruikt voornamelijk massage als tool om te leren luisteren naar jezelf. Jouw lichaam is hierin het belangrijkste instrument om samen te onderzoeken wat er bij je klopt en wat niet. We kijken in alle eerlijkheid naar wat er is en maken werkelijk contact zodat er ruimte ontstaat waarin jouw puzzelstukjes op hun plaats kunnen vallen.
Daarnaast maak ik in trajecten ook gebruik van andere coachingtools. Hierbij kijk ik naar wat er bij je past en wat voor jou werkt.

Ik geloof dat ieder mens een innerlijk kompas in zich heeft. Door hiernaar te (durven) luisteren weet je waar je heen moet, weet je wanneer het de juiste tijd is om een stap te zetten en kan je dus weer verder, moeiteloos, in flow.

Door contact te maken met jou wil ik je de ruimte bieden om contact met jezelf te maken, zodat je kunt onderzoeken wat er bij je klopt.

Benieuwd geworden?
Neem gerust contact op. Ik ontmoet je graag.