Traject Meridianen Massage

In september heb ik een 5-daagse training meridianenleer gevolgd bij mijn massageschool. Ik ben me al wat langer aan het verdiepen in de Chinese meridianen, de gezondheidsfilosofie erachter, en de bewegingskunst die daarmee te maken heeft. Het was erg inspirerend om te zien hoe holistische massage verweven kan worden met de meridianenleer.

Ik ben hierover nog helemaal niet uitgeleerd. Een volledige studie Traditionele Chinese Medicijnen ligt op de planken en ik hoop hier nog veel meer over te weten te komen. De training maakte een mooie link tussen theorie en (massage)praktijk en bracht mooie processen teweeg vanuit een verfrissende hoek.

Graag wil ik hierin nog meer ervaring opdoen om te kijken wat deze mooie combi van Chinese achtergrond en holistische massage voor de ontvanger kan opleveren. Vandaar dat iedereen die een traject Meridianen Massage wil komen doen, tot het einde van het jaar 10,- korting krijgen per sessie.

Ben jij ook altijd nieuwsgierig als de 5 elementen, de orgaanklok of meridianen genoemd worden? Wil jij graag ervaren hoe je met een Chinese Meridianen Massage meer inzicht kunt krijgen in je gedrag, je patronen en je wezen? Wil je samen met mij kijken wat deze fascinerende leer je kan brengen? 

Neem dan contact op. Ik ontmoet je graag!
info@inner-compass.nl
06 – 22 036 086