Supervisies

Ben je student bij Positive Touch in Brummen, dan kan het zijn dat je mij als supervisor toegewezen krijgt. In een supervisie kijk ik naar je ontwikkeling als integraal holistisch massagetherapeut en oefenen we samen 1 op 1.

Dit is vaak erg leuk. Door even persoonlijke aandacht te hebben kunnen we specifiek die dingen oefenen die van jou op dit moment in de studie van belang zijn. Ikzelf word hierbij uitgedaagd om goed te kijken naar waar jij op dit moment het meeste aan hebt. Jij wordt door mij uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Het is elke keer weer leuk om te zien dat jij met een nieuw aangevulde rugzak de deur uitgaat, zodat je zelf weer lekker door kunt met oefenen.

Voor inhoudelijke informatie verwijs ik je liever naar de pagina van de opleiding; hier staat uitgebreid beschreven wat de supervisies inhouden en wat je voor kunt bereiden. Ik zou je willen aanraden om deze documenten goed door te nemen!

Praktische informatie als je mij als supervisor hebt:

  • ik verwacht je op het afgesproken tijdstip bij mijn praktijk binnen Merlijn Body & Mind Center, Patrijsweg 12, 2289 EX Rijswijk.
  • Mijn praktijk is goed te bereiken met de auto (gratis parkeren) en met het OV (tram 1 of 19, halte Brasserskade).
  • Handdoeken en olie zijn aanwezig.
  • Mocht de deur op slot zitten, dan ben ik er wel, en kom ik er zo aan. Als de deur open is, voel je vrij om binnen te komen en even op de bank te gaan zitten.