Workshopdag Grenzen Ervaren

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen? Heb je moeite met conflicten? Voel je vaak pas achteraf dat iemand over je grens heen is gegaan? Weet je wel dat je je grenzen beter zou moeten aangeven maar vind je dit moeilijk?

Kom een dag lang je eigen grenzen ervaren op het mooie OntmoetGoed in Nieuwveen; midden in het Groene Hart zonderen we ons even af om veilig te kunnen ontdekken wat dit thema met je doet, zodat je daarna zelf verder aan de slag kunt met je grenzen.

Vanuit een basis van bewustwording en werken met het lijf ontdek je deze dag waar je grenzen liggen, en oefenen we met het voelen van die grenzen. We kijken wat er gebeurt op de grens van binnen- en buitenwereld als onze grens wordt overschreden, en oefenen we hoe we onze grenzen kunnen aangeven terwijl we in verbinding blijven staan met de ander.

Een vegetarische lunch, thee en koffie is inbegrepen bij de prijs. Er is voldoende parkeergelegenheid.
We heten je van harte welkom!

Praktische informatie:
datum: 25 januari
tijd: 9.30 – 16.00
kosten: €95,-
inschrijven: per e-mail naar: ontmoetgoed@ontmoetgoed.nl

Deze workshop is een samenwerking met Mariken Koole van het OntmoetGoed in Nieuwveen:

Mariken: “Vanuit de ontmoeting met jezelf anderen ontmoeten, dat is wat ik graag, samen met andere ervaren begeleiders, mogelijk maak vanuit de bijzondere en inspirerende trainingslocatie het Zouthuis op het OntMoetGoed. Tijdens de trainingen werken we met verschillende vormen, zoals psycho drama, systemisch werk, bewustzijn, creativiteit en lichaamswerk om ervaringen op te doen en daarmee nieuwe inzichten te krijgen in jezelf en in jezelf in relatie tot anderen. Deze inzichten helpen je om een volgende stap te zetten in je eigen persoonlijke ontwikkeling”.