MERLIJN EN HET GEHEIM VAN HET LEVEN

In deze workshop worden de 5 pilaren van Yoga in verhaalvorm aan je gepresenteerd. 

Ga lekker achterover zitten en laat je meenemen in een betoverend verhaal over Merlijn die het Geheim van het Leven wil ontdekken. Merlijn wordt door anderen gezien als iemand die het allemaal goed op een rijtje heeft, maar van binnen voelt hij zich helemaal niet zo. Daarom besluit hij op reis te gaan om het Geheim van het Leven te Ontdekken. Gaandeweg komt Merlijn zijn eigen beperkingen en patronen tegen. Hoe gaat hij hiermee om? En wat doet dit met hem van binnen?

Het verhaal wordt af en toe onderbroken met een actieve oefening, zodat je zelf kunt ervaren wat er gebeurt als je de 5 pilaren van Yoga toepast. Deze oefeningen hebben allemaal te maken met je lijf, met een stukje bewustwording, of met een concept dat ondersteunend is voor een bewuster leven. 

Zo worden luisteren en activiteit verwoven tot een levend verhaal waaraan je zelf deel kunt nemen, zodat je tools krijgt om deze in je eigen leven toe te kunnen passen. 

De 5 pilaren van Yoga zijn hoekstenen waarop de filosofie van de yoga gebaseerd is. Met behulp van deze pilaren kun je een bewuster leven opbouwen zodat je uiteindelijk gemakkelijker door het leven kunt gaan. 

Kom luisteren naar dit eerste verhaal in de serie Bewustwordingsverhalen en verwonder je over het geheim van het leven!

Datum

13 aug 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

Merlijn Body & Mind Center
Patrijsweg 12, 2289EX Rijswijk
EEN KAARTJE BESTELLEN