WORKSHOPS
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

In groepsverband gaan we aan de slag met bewustwording.
Door middel van lichaamsgerichte oefeningen ontdek je de patronen waarin je vastzit en wat je daaraan kunt doen.

ONLINE…?

Het is even wachten tot we weer van start kunnen gaan met face-to-face workshops. Alle workshops zijn nu tot nader orde uitgesteld. Zodra ik meer weet wat er mogelijk is, zal ik een nieuwe planning maken. Wel ben ik aan het kijken of ik workshops ook online wil gaan doen. Online is er namelijk ook heel veel mogelijk, bijvoorbeeld de workshop ‘Van Hoofd naar Hart’, ‘Loslaten’ of de workshop ‘Jezelf Masseren’. Om te kijken of hier voldoende interesse voor is, helpt het mij als je alvast een vooraanmelding doet. Als er genoeg animo is, stuur ik een datumprikker uit en kun je meebeslissen wanneer de volgende online workshop van jou keuze plaats gaan vinden.. Klik hiervoor op de knop ‘vooraanmelding’ bij de betreffende workshop. Je bent van harte welkom mee te komen doen!

IN EEN VEILIGE OMGEVING NÉT UIT JE COMFORT ZONE

In mijn workshops persoonlijke ontwikkeling bied ik je graag een rijke ervaring aan. Bewustwording loopt als een rode draad door de workshops heen. Gelinkt aan een thema ontdekken we wat er in je lijf gebeurt in bepaalde situaties. Door stil te staan bij wat er daadwerkelijk van binnen gebeurt en hier eerlijk naar te kijken, kun je inzien wat jouw patronen zijn. Hierbij keren we regelmatig naar binnen, maar brengen we datgene wat binnen leeft ook naar buiten. Door de ruimte die hieruit volgt kunnen er nieuwe inzichten komen en vallen er kwartjes. We bekijken hoe het ook anders kan, en creëeren zo de keuze om het anders aan te pakken.

Ik werk met thema’s die voor velen herkenbaar zijn. We doorgronden thema’s zoals ‘Grenzen Leren Voelen’, ‘Loslaten’ of ‘Van Hoofd naar Hart’. Met dynamische lichaamsgerichte oefeningen nodig ik jou en je lijf uit om hier stappen in te zetten. Hierbij houdt je eigen lichaam je een spiegel voor, en dit kan soms confronterend zijn. Nét uit je comfort zone is namelijk waar het goud te halen valt. 

We maken het concreet door met persoonlijke situaties aan de slag te gaan. Aan het eind van een workshop heb je meer kennis, meer inzicht in hoe jij je verhoudt tot het thema en heb je praktische handvatten gekregen die je mee kunt nemen ‘het echte leven in’.

DE WORKSHOPS PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

grenzen leren voelen

Workshop Grenzen Voelen

In deze workshop gaan we ontdekken wat grenzen zijn, waar ze liggen en hoe we ermee om kunnen gaan. Door je bewust te worden van waar je grenzen liggen en deze duidelijk te communiceren kom je in je kracht te staan en bouw je zelfvertrouwen op.

loslaten en accepteren

Workshop Loslaten

Loslaten is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In deze workshop gaan we oefenen met loslaten. We gaan met het lijf bezig, want als je in je lichaam kan loslaten heeft dat emotioneel en mentaal effect. Ook gaan we kijken naar wat we eigenlijk aan het vasthouden zijn.

Workshop Van Hoofd naar Hart

Soms hebben je hoofd en je hart ruzie. Je wil graag luisteren naar het ene, maar het andere vindt dat geen goed idee. In deze workshop komen ratio en gevoel bij elkaar. We kijken hoe het komt dat deze disharmonie er is en hoe we hierin een keuze kunnen maken. Want we hebben beide nodig!

Workshop Bewustwording met Qigong

Qigong is een meditatieve bewegingskunst; door de combinatie van langzame bewegingen en de adem ervaren veel mensen rust. In deze workshop gebruiken we het als leermeester van het leven, het geeft je patronen prijs en leert je open te blijven voor wat er is.

Cursus Jezelf Masseren

We hebben allemaal aanraking nodig. In deze workshop gaan we onszelf masseren. We leren niet alleen technieken, maar gaan ook in op de manier van aanraken, de verschillende delen van het lijf en wat deze te zeggen hebben. Zo leer je jezelf – en je eigen lichaam – beter kennen.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!