WORKSHOPS
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

In groepsverband gaan we aan de slag met bewustwording.
Door middel van lichaamsgerichte oefeningen ontdek je de patronen waarin je vastzit en wat je daaraan kunt doen.

IN EEN VEILIGE OMGEVING NÉT UIT JE COMFORT ZONE

In mijn workshops persoonlijke ontwikkeling bied ik je graag een rijke ervaring aan. Bewustwording loopt als een rode draad door de workshops heen. Gelinkt aan een thema ontdekken we wat er in je lijf gebeurt in bepaalde situaties. Door stil te staan bij wat er daadwerkelijk van binnen gebeurt en hier eerlijk naar te kijken, kun je inzien wat jouw patronen zijn. Hierbij keren we regelmatig naar binnen, maar brengen we datgene wat binnen leeft ook naar buiten. Door de ruimte die hieruit volgt kunnen er nieuwe inzichten komen en vallen er kwartjes. We bekijken hoe het ook anders kan, en creëeren zo de keuze om het anders aan te pakken.

Ik werk met thema’s die voor velen herkenbaar zijn. We doorgronden thema’s zoals ‘Grenzen Leren Voelen’, ‘Loslaten’ of ‘Van Hoofd naar Hart’. Met dynamische lichaamsgerichte oefeningen nodig ik jou en je lijf uit om hier stappen in te zetten. Hierbij houdt je eigen lichaam je een spiegel voor, en dit kan soms confronterend zijn. Nét uit je comfort zone is namelijk waar het goud te halen valt. 

We maken het concreet door met persoonlijke situaties aan de slag te gaan. Aan het eind van een workshop heb je meer kennis, meer inzicht in hoe jij je verhoudt tot het thema en heb je praktische handvatten gekregen die je mee kunt nemen ‘het echte leven in’.

DE WORKSHOPS PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

loslaten en accepteren

Themamiddag Loslaten

Loslaten is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In deze thema avond gaan we dieper in op loslaten. We kijken naar de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van loslaten. Ook gaan we kijken naar wat we eigenlijk aan het vasthouden zijn, zodat we elkaar kunnen inspireren hoe makkelijker los te laten.

Workshop Van Hoofd naar Hart

Soms hebben je hoofd en je hart ruzie. Je wil graag luisteren naar het ene, maar het andere vindt dat geen goed idee. In deze workshop komen ratio en gevoel bij elkaar. We kijken hoe het komt dat deze disharmonie er is, en hoe we in verbinding met beide een keuze kunnen maken. Want we hebben beide nodig!

grenzen leren voelen

Workshop
Grenzen Voelen

Grenzen. We hebben ze allemaal, maar soms is het lastig om ze aan te geven. Daarbij vergeten we dat voordat je dit kunt, je ze eerst moet voelen. In deze workshop kijken we naar waar je grens ligt en op welke manier je deze kunt communiceren, terwijl je in verbinding blijft met de ander.

Introductiecursus Qigong

Qigong is een meditatieve bewegingskunst; door de combinatie van langzame bewegingen en de adem ervaren veel mensen rust. In deze workshop gebruiken we het als leermeester van het leven, het geeft je patronen prijs en leert je open te blijven voor wat er is.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!