TARIEVEN

Hoeveel kost een massage coaching sessie?

Per sessie vraag ik je 95,-. Dit is inclusief intake en sessie op de tafel. Een sessie duurt over het algemeen 90 min, maar het kan zijn dat we iets langer bezig zijn. Per keer doen we wat er nodig is en stemmen we af op het moment.

Ik werk voornamelijk met trajecten. Als je onder de oppervlakte de diepte in wil kijken dan is daar tijd voor nodig. Na de eerste sessie spreken we samen af hoeveel sessies we nodig denken te hebben. Naarmate het einde van het afgesproken traject in zicht komt, bespreken we samen of er nog iets nodig is. Ook als er minder sessies nodig blijken, stemmen we dat samen af.

Mocht je binnen 24 uur voor aanvang van de sessie annuleren, dan betaal je de volledige kosten van een sessie. Dit geldt niet als je redenen Corona-gerelateerd zijn.

Mocht je baat hebben bij mijn behandelingen, maar mocht het voor jou financieel niet haalbaar zijn, laat dit dan even weten. Ik zet namelijk per sessie 5,- opzij voor mensen die mijn tarief niet kunnen bekostigen. Bel me op en we kijken wat de mogelijkheden voor je zijn.

Kosten leertherapie voor studenten van Positive Touch

Als student betaal je 95,- per leertherapiesessie. Supervisiemomenten zoals deze bij het curriculum horen van de school zijn al betaald.