HET MOOISTE WERK DAT ER IS

Ben je student van de opleiding Positive Touch?
Dan kun je bij mij terecht voor leertherapie en supervisie.

LEERTHERAPIE

Verdieping vinden in jezelf door je eigen proces aan te gaan

Je kunt geen gids zijn in een landschap waar je nooit geweest bent. Door massage sessies te ondervinden krijg je een beter beeld waar je toe opgeleid wordt. Je leert jezelf kennen, van binnen en van buiten. Het verdiept, het opent en het ondersteunt.

Het (leren) ontvangen heeft een positieve invloed op jouw ontwikkeling als integraal holistisch masseur. Door te ontvangen:

 • ervaar je zelf de effecten van een behandeling.
 • kunnen er delen van jouw persoonlijke proces aangeraakt worden, wat je zal helpen later mensen in diezelfde delen te kunnen ondersteunen.
 • ontwikkel je jezelf verder, als persoon en als professional.
 • kun je blokkades uit de weg ruimen in je persoonlijk functioneren.
 • krijg je inzicht in hoe onze methodiek in de praktijk toegepast wordt.
 • kun je datgene wat er in de les wordt aangeraakt verder uitwerken.

Studenten kiezen zelf hun leertherapeut uit. Je bent van harte welkom om bij mij leertherapie te komen doen. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt, maar ik zal je ook uitdagen. Nét buiten de lijntjes is waar je in beweging komt.

Ik ben als leertherapeut dankbaar om studenten te mogen begeleiden in hun persoonlijke proces, om ze zo de ondersteuning te bieden in hun ontwikkeling tot integraal holistisch therapeut. Mocht je eerst even van tevoren willen bellen om kennis te maken dan hoor ik je graag.

SUPERVISIE

Bijschaven, verfijnen en oefenen

Ben je student bij Positive Touch in Brummen, dan kan het zijn dat je mij als supervisor toegewezen krijgt. In een supervisie kijk ik naar je ontwikkeling als integraal holistisch massagetherapeut en oefenen we samen 1 op 1. 

Dit is vaak erg leuk. Door even persoonlijke aandacht te hebben kunnen we specifiek die dingen oefenen die van jou op dit moment in de studie van belang zijn. Ikzelf word hierbij uitgedaagd om goed te kijken naar waar jij op dit moment het meeste aan hebt. Jij wordt door mij uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Het is elke keer weer leuk om te zien dat jij met een nieuw aangevulde rugzak de deur uitgaat, zodat je zelfstandig weer lekker door kunt met oefenen.

Voor inhoudelijke informatie verwijs ik je liever naar de pagina van de opleiding; hier staat uitgebreid beschreven wat de supervisies inhouden en wat je voor kunt bereiden. Ik raad je graag aan om deze documenten goed door te nemen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • ik verwacht je op het afgesproken tijdstip bij mijn praktijk binnen Merlijn Body & Mind Center, Patrijsweg 12, 2289 EX Rijswijk. 
 • Mijn praktijk is goed te bereiken met de auto (gratis parkeren) en met het OV (tram 1 of 19, halte Brasserskade).
 • Olie is aanwezig. Mocht je je eigen handdoeken mee willen nemen, dan is dit ok. Anders heb ik handdoeken klaarliggen.
 • We houden ons hierbij aan de regels zoals de school ze heeft opgesteld.
 • Mocht de deur op slot zitten, dan ben ik er wel en kom ik er zo aan. Als de deur open is, voel je vrij om binnen te komen en even op de bank te gaan zitten.

Over leertherapie

 • een leertherapie sessie kost 95,- euro.
 • ik stuur je achteraf een betaalverzoek, dus contant geld is niet nodig.
 • het minimum aantal leertherapiesessies wordt vanuit de studie bepaald. Dit zijn er 4 per jaar. Meer sessies zijn altijd mogelijk in overleg. Meer informatie over leertherapie kun je bij de opleiding opvragen.

Een afspraak maken voor leertherapie of supervisie

Wil je een afspraak maken voor leertherapie of supervisie? Je bent van harte welkom.
Je kunt me het beste even bellen. Een mailtje schrijven mag natuurlijk ook, of gebruik het onderstaande formulier.