ONDERZOEK

CHINESE LEER EN PATRONEN

INDRUKKEN, PATRONEN EN MERIDIANEN

Elke gebeurtenis laat een indruk op ons achter. Als we deze indruk verwerkt hebben, kunnen we dit een plaats geven en mogen we dit ook weer uitdrukken. Dit proces verandert je als mens. Hierdoor worden we steeds meer wie we ten diepste van binnen zijn en wisselen we informatie uit met de wereld om ons heen, zodat bij anderen ditzelfde proces op gang gebracht kan worden.

In dit onderzoek bekijken we dit proces vanuit de diagnostiek van de Chinese Geneeskunde. De Chinese helingsleer is voor mij een constante bron van inspiratie en ik ben daarom op zoek naar hoe deze ondersteunend kan zijn in mijn werk. Hoe sluiten de ideeen vanuit de Chinese Geneeskunde aan op de processen die mijn clienten doormaken bij mij op de bank? Op welke manier kan ik met mijn clienten werken aan bewustwording zodat zij hun patronen kunnen doorbreken en ten volste kunnen worden wie zij in werkelijkheid zijn? Deze vragen probeer ik te beantwoorden door onderzoek hiernaar te doen.

Het doel is om te kijken hoe de Chinese concepten zoals deze gebruikt worden in de diagnostiek te gebruiken zijn in het bewustwordingsproces van een persoon. De concepten die ik hierbij aanhaal zijn: warmte-koude en volte-leegte. Samen gaan we kijken of je deze concepten in je leven herkent en waar er eventueel blokkades zitten. Daarna kijken we op het lichaam om te weten te komen of bewustwording hierop helpend voor je kan zijn.

Graag nodig ik je uit om mee te doen met het onderzoek.

Wat ik van je vraag: 90 minuten van je tijd voor een behandeling, de welwillendheid om wat vragen te beantwoorden, en de bereidheid om op de tafel een behandeling te krijgen. Je betaalt de helft van de kosten van de behandeling (55,-).

Wat je van mij krijgt: een volledige behandeling, en eeuwige dankbaarheid. De behandeling kan gericht worden op een plek in je lichaam waar je last van hebt, of op een aspect in je leven waar je ervaart dat het niet helemaal lekker loopt.

Hoe het er praktisch uitziet:

  • een intake waarin we onderzoeken op welk gebied je je vrijer zou willen bewegen.
  • daarna een volledige integraal holistische massagebehandeling
  • vervolgens eventueel een paar korte vragen om je ervaring in kaart te brengen
  • het onderzoek loopt in september 2024

JA! IK DOE GRAAG MEE!

Leuk dat je mee wil komen doen. Graag vraag ik je om het onderstaande formulier in te vullen. Ik bel of mail je dan om een afspraak te maken op een tijdstip dat het jou uitkomt. Mocht je eerst meer informatie willen hebben over wat het onderzoek inhoudt, schroom dan niet om me eerst even een berichtje te sturen. Ik vertel je graag hoe ik het onderzoek insteek.