ONDERZOEK

MERIDIANEN EN PATRONEN

INDRUKKEN, PATRONEN EN MERIDIANEN

Elke gebeurtenis laat een indruk op ons achter. Als we deze indruk verwerkt hebben, kunnen we dit een plaats geven en mogen we dit ook weer uitdrukken. Dit proces verandert je als mens. Hierdoor worden we steeds meer wie we ten diepste van binnen zijn en wisselen we informatie uit met de wereld om ons heen, zodat bij anderen ditzelfde proces op gang gebracht kan worden.

In dit onderzoek bekijken we dit proces vanuit de meridianenleer. Door mijn opleiding Chinese Geneeskunde heb ik veel ideeën opgedaan over hoe de meridianen ondersteunend zouden kunnen zijn bij de behandelingen zoals ik ze geef. Graag werk ik een en ander uit, en dit onderzoek is een eerste stap in de richting hiervan.

Het doel is om in kaart te brengen welke meridianen bepaalde problematiek laten zien, en of ik die kan matchen met de manier waarop mensen omgaan met indrukken die ze krijgen te verwerken. Dit hoeft niet iets zwaars te zijn. De meeste volwassenen hebben namelijk in de loop van hun leven(s) wel een soort ‘default’ manier ontwikkeld hoe ze omgaan met nieuwe indrukken. Dit proces verloopt niet altijd even vlekkeloos. En dus kan het zijn dat je in bepaalde patronen vast komt te zitten. Denk hierbij aan een dik pantser hebben, snel geraakt worden, hooggevoeligheid, niet graag om hulp vragen, verlegen zijn of juist altijd een stevige mening hebben, dingen binnenhouden, principieel zijn etc. Hierbij heb ik zoveel mogelijk verschillende mensen nodig, zodat ik goed in kaart kan brengen wat er bij de verschillende mensen speelt.

Graag nodig ik je uit om mee te doen met het onderzoek.

Wat ik van je vraag: een uurtje van je tijd, de welwillendheid om wat vragen te beantwoorden, en de bereidheid om op de tafel samen met mij wat meridianen te gaan bekijken.

Wat je van mij krijgt: een gratis ontspanningsmassage en eeuwige dankbaarheid.

Hoe het er praktisch uitziet:

  • voorafgaand een gesprek van een half uurtje
  • daarna een gratis ontspanningsmassage
  • vervolgens een inventarisatie (ook op de bank) naar bepaalde meridianen
  • het onderzoek loopt van mid april tot eind juni

JA! IK DOE GRAAG MEE!

Leuk dat je mee wil komen doen. Graag vraag ik je om het onderstaande formulier in te vullen. Ik bel je dan op om een afspraak te maken op een tijdstip dat het jou uitkomt. Mocht je eerst meer informatie willen hebben over wat het onderzoek inhoudt, schroom dan niet om me eerst even op te bellen. Ik vertel je graag hoe ik het onderzoek insteek.