KLANTEN OVER INNER COMPASS

Precies wat ik zocht! Samantha laat je binnen no time thuisvoelen. Ze werkt met jou als persoon en niet alleen met je lichaam. Zo legt ze daadwerkelijk een connectie met wat jij wilt bereiken en wat jij wilt halen uit het leven. Zo leer je veel over jezelf. Ik zie alweer uit naar de volgende sessie bij Samantha!

Marloes

Samantha gaf mij een massage die anders is dan anderen want ze kan zich enorm goed inleven in een ander. En daardoor komt ze tot de kern van een probleem en kun je samen werken aan een echte structurele oplossing. En dat is een groot genoegen en enorm waardevol. Ik had al jaren pijn in mijn onderrug. En nu enige weken na een behandeling heb ik die pijn niet meer gevoeld. Je bent geweldig Samantha!

Josine

Ik heb het plezier gehad om een superfijne massage/coachingsessie van Samantha te krijgen. Samantha is enorm invoelend, en een sessie bij haar is as much mind as body. Ze is enorm geduldig en present en geeft space voor alles, in een bedding van haar levens en massage ervaring. Ik voelde me enorm veilig en gemotiveerd om mijn leven dieper te onderzoeken. Ik zou zeker een massage/coachsessie bij haar aanraden!

Suzanne

Samantha nam ruim de tijd voor mij, ook voor een kennismaking en intake. Ik kon aangeven wat ik verwachtte van de holistische massage en delen wat ik nog meer kwijt wilde. Dit was erg fijn. Tijdens de massage zochten we samen naar de gevoelige plekken en was er gelegenheid om te voelen wat mijn lijf te vertellen had. Er was ruimte en veiligheid om los komende emoties te uiten. Ik vond dit een ontspannende en bijzondere ervaring.

Wendy

Ook ik volg dezelfde opleiding als Samantha maar in een later gestarte groep en mocht als examenkandidaat op de tafel liggen bij Samantha. Hoe fijn! Samantha luistert aandachtig, bouwt de massage goed op, voelt heel goed aan waar ze de diepte in kan gaan zodat de vastgezette blokkade losgelaten kan worden. Samantha, je bent een fijn,warm en kundige vrouw waar ik voor zou doorrijden voor een massage van jou, top!!

Ivonne

Samantha nam mij zeer serieus en ik ben er van overtuigd dat wij samen mijn probleem kunnen oplossen.

Linda

Prachtige locatie. Samantha is geweldig: erg vriendelijk, betrokken en professioneel.

Els

Ik heb nu een aantal behandelingen gehad. De problemen waar ik al jaren mee loop zijn een heel stuk afgenomen. Het heeft mij een anderinzicht gegeven. De behandelingen waren voor mij goed en doeltreffend.

Gertjan

Samantha voelt goed aan wat je lijf nodig heeft en stelt je snel op je gemak. Ik kan een sessie bij haar zeker aanraden. Voor haar zijn lichaam en geest met elkaar verbonden en is massage vaak startpunt voor verdieping.

Marcel

Zoveel gehad aan de massage coaching van Samantha. Bij de eerste sessie al meteen een heel pijnlijk punt aangepakt. Daarna nog veel mooie dingen mogen mee maken en veel dingen over mezelf geleerd.
Heel fijn!!

Bianca

Ik heb een paar keer een massage van Samantha ontvangen. Deze waren ontzettend fijn, Samantha masseert met veel gevoel en weet precies de plekken te vinden die wat meer aandacht nodig hebben. Een grote kracht is haar warme, uitnodigende persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt en vrij voelt om los te laten. Samantha kijkt zonder oordeel naar wat er is, en helpt jou om dat zelf ook te kunnen doen.

Ester

Samantha heeft naar aanleiding van mijn klacht een heel goede massage gegeven. Ze heeft daarbij niet alleen gewerkt met de fysieke klacht, maar heeft ook andere delen van mijn lijf meegenomen. Daarbij zocht ze de grens op van wat goed voelde en wat ik nodig had. Na afloop voelde ik me ontspannen, had ik minder pijn en had ik het idee dat ik weer helemaal in mijn lijf zat. Dit gevoel heb ik nog dagenlang ervaren. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een gedegen masseur, een volledige massage en een fijne persoonlijkheid.

Simone

Samantha weet massage en coaching op een mooie manier samen te brengen. Warm, contactvol, begripvol en spiegelend. Als je op zoekt ben naar een masseur die verder kijkt dan alleen het fysieke lichaam, zit je bij Samantha aan het juiste adres. Professionele warme invoelende massage met daarbij oog voor jou als persoon.

Mariëlle

Samantha weet uitstekend haar massages te geven. Gedreven, met veel gevoel en gebruik makend van haar intuitie kan ze de kern van mijn probleem feilloos aanraken en samen met mij oplossen. Haar aanrakingen zijn vast en doortastend maar ook zacht en gevoelig. Met recht een aanrader om naar toe te gaan.

Connie

Ik heb de afgelopen weken 2 sessies met Samantha mogen meemaken. Ik kan het van harte aanbevelen! Samantha maakt op een hele fijne en relaxte manier connectie tussen lijf en mind. Lichamelijke klachten neemt ze weg door je op de massagebank te coachen in topics die je op wat voor manier ook belemmeren. Dankjewel Samantha!

Desirée

Samantha voelt goed aan wat je lijf nodig heeft en stelt je snel op je gemak. Ik kan een sessie bij haar zeker aanraden. Voor haar zijn lichaam en geest met elkaar verbonden en is massage vaak startpunt voor verdieping.

Marcel

Wij hebben Samantha tijdens de opleiding tot integraal masseur aan onze school (Positive Touch) leren kennen als een gedreven en talentvol masseur. Ze heeft laten zien massages met veel inzicht en invoelendheid aan haar cliënten te geven. Ze is doortastend en heeft snel in de gaten waar het over gaat. Daarbij is zij zeer betrokken bij het proces van de ander en geeft zij ruimte aan mensen om zichzelf te zijn. Vanuit onze ervaring kunnen wij Samantha dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.

Iljitsj

I’ve been working with Samantha for quite a while, and she was always ready for me and my questions. She’s listening deeply, and her massages helped me immensely to get loose on some of the subjects I was struggling with at the time. Highly recommended!

Ildikó

De “reis” die ik gemaakt heb liep via meerdere routes of wel meridianen. Samantha volgde letterlijk met haar handen de route van meridianen op mijn lijf en voelde waar het stagneerde. Het meest wonderlijke vond ik dat ik dit precies zo voelde en mijn omschrijving kwam altijd overeen met Samantha haar bevindingen. Zij was letterlijk de reisgids en hielp me te ontdekken wat er op sommige plekken gebeurde. Middels aandacht en adem kwamen beelden, gevoelens en emoties vrij. Niet eng, maar zeer bevrijdend. Wederom samen kijken naar gebeurtenissen die mij inzicht gaven in mijn patroon. En nee, het antwoord op mijn bankvraag kreeg ik niet letterlijk. Maar door te reflecteren op het hele traject en met name de laatste sessie, heb ik mijn antwoord kunnen vinden en voelen. Ik ben Samantha dan ook heel dankbaar. Samantha is kundig, professioneel, eerlijk en open.

Rianne

Graag wil ik wat delen over mijn traject bij Inner Compass samen met Samantha. Samantha is voor mij van grote betekenis geweest in het afgelopen jaar. Samen zijn wij op zoek gegaan, naar de spanningsplekken in mijn lichaam en waar deze vandaan kunnen komen en in samenwerking met Samantha kwamen “wij” tot hele mooie , waardevolle, verrijkende inzichten. Deze inzichten geven mij rust, balans en antwoorden, maar ook opluchting en blijheid. Samantha voelt heel goed aan wat er gaande is ,maar laat mij zelf deze inzichten voelen en zien, dat is heel effectief voor het helingsproces. Samantha is een warm persoon, eerlijk en oprecht. Bedankt Samantha voor alle mooie inzichten en de prettige samenwerking die wij hebben gehad, want “dit proces” kan je nu eenmaal niet alleen. Heel veel succes met je nieuwe uitdagingen, ik heb het volste vertrouwen in jou.

Daniëlle

Gisteren heb ik in het kader van een uitwisseling een sessie van Samantha mogen ontvangen. Aangezien ik van te voren geen specifieke hulpvraag had, ben ik hier volkomen zonder verwachting in gestapt en wat ben ik aangenaam verrast! Ik ben -letterlijk en figuurlijk- aangeraakt op (pijn)plaatsen die ik wel kende, maar nog niet eerder zó diep heb mogen ervaren. Met een flinke ervaring op het gebied van diverse vormen van lichaamswerk, voel ik mij enorm dankbaar deze pijn in al haar rauwheid toe te hebben mogen laten. Voorwaarde hiervoor was Samantha’s ontzettend liefdevolle aanwezigheid. Zij weet de pijnpunten feilloos te vinden en is niet bang deze flink aan te pakken. Dit invoelen, gecombineerd met de liefdevolle aandacht, maakte het echter van begin tot eind veilig om me aan haar over te geven!

Esther

Met stevige burn out klachten kwam ik afgelopen jaar bij Samantha terecht. Oververmoeid en op zoek naar diepte in mijn behandeling. Zodat ik ook het echte probleem kan aanpakken en het niet bij de oppervlakte bleef. 


Samantha begeleid je naar inzichten en antwoorden. Die ze door middel van massage, samen met je op zoekt in de diepte. Samantha heeft mij hierdoor de gelegenheid gegeven om inzicht te krijgen in mijn problemen en hoe mijn lichaam daarop reageert en voelt. Door dit beter te leren begrijpen kon ik ook starten met mijn herstel. Het was en is nog steeds precies waar ik naar op zoek was. Na de eerste behandelingen voelde ik mij al stukken beter. Ik kijk uit naar volgende afspraken omdat er nog steeds thema’s naar voren komen die ik zou willen bekijken. 

Nicolien

Samantha beschikt over een groot arsenaal aan behandelmethodieken, waarmee ze iedere sessie opnieuw maatwerk biedt en daarmee precies de goede snaar weet te raken. Ik heb er veel baat bij!

Nanda