THEMASESSIES

BEWUSTWORDING VANUIT VERSCHILLENDE INVALSHOEKEN.

In tegenstelling tot een persoonlijk traject, waar jij een thema inbrengt waar je op dit moment mee stoeit, kun je integraal holistische massage ook toepassen om op een andere manier jezelf te verkennen en van je lichaam te leren. In de themasessies die hieronder staan, werken we met bewustwording vanuit een bepaald concept. We pakken een theoretisch kader, of kijken naar een deel van het leven waarvan jij weet dat daar nog iets voor je te doen is. Vaak brengt dit duidelijkheid, of kunnen er hierbij andere puzzelstukjes vallen.

Net zoals in een persoonlijk traject werken we met aanraking, een therapeutische gesprek, bewustwording en de ervaring van je lichaam. Het is een uitstekende manier om jezelf – en je lichaam – beter te leren kennen, of om nóg meer verdieping te ervaren in jezelf en in de wereld waar jij deel van uitmaakt.

WELK TRAJECT PAST BIJ JOU?

Misschien spreekt een van de trajecten je meteen aan. Of misschien weet je het nog niet zo goed, of zit er nét niet bij wat je wil. Kijk dan of een persoonlijk massage coaching traject iets voor je is. Wil je samen kijken welk traject het meest geschikt voor je is, dan spreek ik je er graag over. Het makkelijkst kun je mij dan even bellen. Als ik niet opneem bel ik je terug. Ook kun je me een e-mailtje sturen met daarin je vraag en je telefoonnummer en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

ZO ZIEN THEMASESSIES ER PRAKTISCH UIT

De eerste sessie maak je kennis met het kader waar vanuit we gaan werken. We hebben een uitgebreide intake waarin ik je beter leer kennen. Daarna krijg je een integraal holistische massage en gaan we bezig met het traject. Ik bekijk altijd wat er nodig is en er is dan ook genoeg ruimte om bij te stellen, mocht dit nodig zijn. Extra sessies binnen het traject worden altijd met je afgestemd. Achteraf evalueren we kort en bekijken we samen of en hoe we eventueel verder gaan.

Alle praktische informatie op een rijtje:

  • Kosten: 110,- per sessie, te betalen dmv betaalverzoek achteraf
  • Tijdsduur: ongeveer 90 min
  • Praktijkadres: Merlijn Body & Mind Center,
    Patrijsweg 12, 2289 EX Rijswijk

Bij annulering binnen 24 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je altijd even bellen (06 – 22 036 086) of een mailtje schrijven naar info@inner-compass.nl.

Ik ontmoet je graag!

IK ONTMOET JE GRAAG!

Wil je een sessie aanvragen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.