WORKSHOP GRENZEN VOELEN

Grenzen Leren Voelen

Grenzen leren voelen, hoe doe je dat? Hoe merk je dat je moeite hebt met grenzen? Als je het moeilijk vind om nee te zeggen, of als je achteraf pas merkt dat iemand over je grenzen heen is gegaan dan heb je waarschijnlijk nooit geleerd om gezond je grenzen aan te geven. Ook kan het zijn dat je moeite hebt met jezelf begrenzen: je blijft dan doorgaan en hebt niet eens door dat het eigenlijk teveel voor je is. Grenzen aangeven is belangrijk, maar voor je dit kunt, moet je ze eerst leren voelen. 

In deze workshop gaan we ontdekken wat grenzen zijn, waar ze liggen en hoe je ze kunt herkennen. Door je bewust te worden van waar je grenzen liggen en deze duidelijk te communiceren kom je in je kracht te staan en kun je zelfvertrouwen opbouwen.

Samen kijken we naar wat er gebeurt als er over je grenzen heen wordt gegaan en hoe je dit kunt voorkomen. Hierbij gebruiken we het lijf. Door goed te voelen in je lijf ga je ervaren waar je grens ligt en leer je jezelf op een gezonde manier te begrenzen.

We werken met bewustwording op je eigen grenzen, en met grenzen aangeven in relatie tot de ander. Ook gaan we in op hoe je grenzen kunt communiceren op een manier waarbij je in verbinding kunt blijven staan met de jezelf en de ander. Aan het einde krijg je praktische handvatten mee om mee aan de slag te gaan.

Datum

31 mrt 2023
Expired!

Tijd

14:00 - 16:30

More Info

TICKET KOPEN

Locatie

Merlijn Body & Mind Center
Patrijsweg 12, 2289EX Rijswijk
TICKET KOPEN