BIJZONDERE MASSAGEVORMEN

Omdat specifieke tijden vragen om specifieke aandacht.

Een bijzondere manier van liggen.

Soms heb je gewoon even een massage nodig. In dat geval kun je – los van een massage coaching traject – ook specifieke massagevormen bij mij boeken. Deze massages zijn voor specifieke situaties bedoeld, bijvoorbeeld een massage bij stress, een massage om meer de rust in te komen of een massage om je te ondersteunen in je herstel van COVID-19. We laten hierbij iets meer de fysieke lagen van het lichaam spreken en luisteren daar aandachtig naar, waardoor we ruimte kunnen creëeren voor de datgene wat vaak overstemd wordt door de buitenwereld of het leven van alledag.

We gebruiken het lichaam hierbij als richtingwijzer. Er is vaak veel te ervaren in het lijf en pas als je stil wordt kun je deze ervaringen meemaken en integreren, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam de rest kan doen. Door herhaaldelijke impulsen van buitenaf ga je vaak over je grenzen. Het lichaam neemt dit op door zich af te sluiten – veelal in de schouders en nek – waardoor je minder voelt. Door dit voelen af te sluiten kun je er weer even tegenaan, maar uiteindelijk uit zich dit in spierspanning in de nek en schouders, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Dan is bijvoorbeeld een massage bij stress aan te raden.

Door goed naar het lichaam te luisteren kunnen we in de spierlagen, bindweefsels en onderhuidse laag ruimte creëeren en de energie weer laten stromen. Hier kunnen afvalstoffen, blokkades en andere beperkingen loskomen. En hoewel we de lichamelijke lagen aanraken, werk ik hierbij niet strikt met het lichaam, maar ook met de ziel.

En het mooie is, dat jij alleen maar op de tafel hoeft te liggen!

CORONA HERSTEL MASSAGE

Heb je nog last van restverschijnselen? Deze massage kan ondersteunend werken in je herstel.

Als je herstellende bent van COVID-19 zijn sommige lichaamsfuncties nog niet vanzelfsprekend. Misschien heb je nog last van benauwdheid of heb je constant nog het gevoel alert te zijn. In de massage kijken we wat er nodig is en nemen we ruim de tijd om de longen ruimte te geven en je cortisol-level te verlagen, wat je herstel ten goed kan komen.

STILTEMASSAGE

We gaan de winter weer in. Tijd om stil te worden, naar binnen te keren en uit te rusten.

Een massage, geheel in stilte. We laten het lichaam en de aanraking spreken en keren naar binnen toe om te voelen wat er is. Als je een tijdje stil bent komt er vanzelf naar boven wat je op dat moment nodig hebt. Zo laat je je hogere wijsheid spreken – via het lijf – vanuit je meer spirituele lagen. Het enige wat jij hoeft te doen is stil zijn, en voelen.

MASSAGE BIJ STRESS

Last van stress? Spanning in je schouders? Is het teveel maar moet je nog even door?

Stress doet veel met je lichaam en met je psyche. Is je stresslevel hoog? Om te ont-spannen moet je eerst kunnen voelen wat ge-spannen is. Met verstillende technieken en dynamisch activerende bewegingen komen we tot de kern van je spanning. Wanneer je die gezien hebt kun je deze ook weer ontspannen en weer meer in balans komen.

DE STILTE CADEAU

De winter komt er weer aan. De natuurlijke beweging in deze tijd is om ons terug te trekken tijdens deze donkere dagen om in onszelf te keren en te rusten. In de wereld waarin wij leven, waar alles 24/7 doorgaat, is dat nog niet zo makkelijk, want van buiten gaat alles door. Sinterklaascadeautjes, eindejaarsactiviteiten, surprises, kerstinkopen, Black Friday, alles in onze samenleving is erop gebouwd om in de actie te blijven. Je kunt hierin de druk van buitenaf ervaren om ook mee te doen met alles wat er aan de hand is.

Geef jezelf of een ander daarom een uurtje de stilte cadeau. Een uur op de tafel en even bij jezelf naar binnen keren, je lijf voelen en gewoonweg zijn.

In de maanden december, januari en februari krijg je 5,- korting als je een stiltemassage voor een ander boekt. Je betaalt dan dus 55,- ipv 60,- euro. Stuur me hieronder een berichtje als je dit wil en ik laat de ander graag de stilte ervaren op de bank.

ZO ZIET EEN MASSAGE ERUIT

Werkwijze

We hebben een kort intakegesprek waarbij jij je behoefte kunt uitspreken. Ook bekijken we samen welke delen van het lijf specifieke aandacht nodig hebben.

Kosten

Alle praktische informatie op een rijtje:

  • Kosten: 60,- per sessie, te betalen dmv een betaalverzoek achteraf. Mocht dit voor jou financieel niet haalbaar zijn, bel me op en we kijken hoe we dit oplossen.
  • Tijdsduur: ongeveer 60 min per sessie

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je altijd even bellen (06 – 22 036 086) of een mailtje schrijven naar info@inner-compass.nl.

Ik ontmoet je graag!

IK ZIE JE GRAAG!

Heb je een vraag of wil je een sessie aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je meer geïnteresseerd in de holistische kant, waarbij ook de emotioneel mentaal spirituele lagen meer worden aangeraakt? Dan raad ik je aan om eens te kijken op Massage en Coaching.