ONLINE COACHTRAJECTEN

Kijken naar wat er wél kan. Op afstand sta ik graag naast je.

Het raakt ons allemaal.

Veel dingen kunnen nu niet. Veranderingen en belemmeringen zijn aan de orde van de dag. Verlangens en behoeftes kunnen soms niet tegemoet gekomen worden. Zorgen, angst en pijn kunnen een rol spelen in het dagelijks leven. En allemaal hebben we te maken met keuzes en meningen, van onszelf en van anderen, die we zo goed en zo kwaad als het gaat proberen te navigeren. De controle zijn we kwijt, de wereld is verdeeld. Wat doet dat met jóu?

Veel mensen maken zich zorgen om de fysieke gezondheid tijdens deze pandemie. Maar laten we daarbij niet vergeten te kijken naar onze mentale en emotionele hygiene. Ook deze is wezenlijk belangrijk. Want deze tijden raken ons allemaal. Als we dit niet erkennen en de tijd nemen om dit te doorvoelen, zal het ook zijn wonden op de ziel achterlaten, die we later nog moeten doorwerken.

Masseren gaat nu even niet. Maar ook op afstand is er veel mogelijk.

Ik werk heel graag met het lichaam, en op de massagetafel. Maar dat gaat nu even niet. Toch is er veel mogelijk. Ook ‘door een scherm heen’ is er veel te voelen in je lijf. In een online coachtraject kijk ik graag met je naar wat er bij je speelt. Of dit nu Corona gerelateerd is of niet, door contact te maken met je lichaam kun je je vele dingen bewust worden. Hierbij maken we gebruik van de wijsheid die in je lichaam geborgen zit. Reflectie, bewustwording, zingeving en een lichaamsgerichte benadering helpen je laagje voor laagje te onderzoeken wat er is, om zo bij de kern uit te komen. Van daaruit wordt het helder, komt er rust, en worden dingen duidelijk. Van daaruit kun je weer regie nemen over je eigen leven, binnen de veranderingen die de buitenwereld brengt.

Antwoorden vanuit je lichaam.

In een sessie hebben we een gesprek. Maar we praten niet alleen maar. Door steeds terug te keren naar het lichaam en wat je daarin kunt ervaren, kunnen er diepere lagen aangeraakt worden die je veel ruimte, inzicht en verdieping kunnen geven. Ook hier nemen we het lijf mee in de zoektocht naar de wezenlijke antwoorden in onszelf, zodat we deze mee kunnen nemen in hoe we onszelf en ons leven vorm willen geven op de vlakken waar we invloed op uit kunnen oefenen. Zoals mijn klanten van me gewend zijn luisteren we naar wat je lichaam je te zeggen heeft. Want van die wijsheid kunnen we veel leren.

Wat er wél kan. Met coaching op afstand sta ik graag naast je.

Je bent van harte welkom om je eigen thema in te brengen. Samen bespreken we wat er mogelijk is en waar jij graag in ondersteund wordt. Dit kan gaan over de dingen die je achter je hebt moeten laten, of de dingen die er voor je liggen. Het kan ook gaan over een bepaald gevoel wat je hebt, of over de dingen waar je moeilijk met anderen over praat. We kunnen ingaan op de problemen die je ondervindt, of aan de gang gaan met de oplossingen die je graag zou willen zien. Daarnaast kunnen we werken met de dingen die je je bewust bent, of met de dingen waar je je nog bewust van kunt worden. Ik heb 3 trajecten ontwikkeld die specifiek ingaan op uitdagingen van de tijden waarin we leven, maar voel je vrij om je eigen vraag mee te nemen in het traject.

STILSTAAN & INNERLIJK CONTACT

Hoe sta ik hierin? Hoe ís het nu daadwerkelijk met mij?

De wereld buiten lijkt stil te staan. Dit is een uitermate geschikte tijd voor introspectie. Maar hoe logisch dat ook klinkt, het ook echt doen is vaak een tweede. De tijd vult zich met de dingen die moeten gebeuren, wat het moeilijk maakt om echt naar binnen te gaan. Toch raakt deze tijd ons allemaal.
In dit traject help ik je om contact te houden met je gevoel, zodat jij minder emotionele ballast hoeft mee te dragen als we weer in beweging mogen komen.

REFLECTIE, ZINGEVING & BEZINNING

Wat kan ik hiervan leren? Wat doet de Coronatijd met me?

We leven in een roerige tijd. Dingen zijn anders dan ze geweest waren. Ook wijzelf veranderen daardoor.
Ik geloof dat we hier allemaal iets uit te leren hebben.
Als jij erachter wil komen wat deze tijd met je doet, en je persoonlijk wil bezinnen op je ervaring in Coronatijd, dan ga ik graag met jou dit traject aan. Door middel van zelfreflectie ontdek je in dit traject hoe jij jezelf wil vormgeven in de wereld zoals deze er straks uitziet.

ONDERSTEUNING IN MOEILIJKE TIJDEN

Ik vind het heftig. Hoe kom ik hier doorheen?

Sommige mensen zijn iemand verloren, zitten financieel moeilijk, en sommigen zitten met de handen in het haar omdat de situatie thuis niet gaat zoals ze willen. Iedereen ervaart deze tijden op zijn eigen manier. Heb je moeite met datgene wat er op je pad komt, dan kan online coaching je verder helpen. Samen komen we tot de kern van je probleem en geven we datgene wat je voelt de ruimte, zodat jij van daaruit weer een stap kan maken.

ZO ZIET EEN ONLINE COACHING TRAJECT ERUIT

Werkwijze

In de eerste sessie kijken we of online coaching je kan helpen. Mocht je hier een goed gevoel bij hebben, dan spreken we samen vervolgsessies af.

Kosten

Ik zie het als mijn rol om mensen die dat nodig hebben emotioneel, mentaal en spiritueel te ondersteunen in deze tijden. Als jij last hebt – op welke manier dan ook – van deze Corona pandemie, en je hebt hier hulp bij nodig, dan bied ik je het traject ‘ondersteuning in moeilijke tijden’ aan voor wat je hier financieel aan kwijt kunt/wilt. Ik hoop het hiermee toegankelijk te maken voor iedereen die het nodig heeft. Graag overleg ik met je van tevoren wat er mogelijk is.

Bij de andere trajecten ligt de focus meer op persoonlijke ontwikkeling. De richtprijs hiervoor is 60,- per sessie. Hoeveel sessies een traject nodig heeft hangt af van je hulpvraag en van hoe het proces gaat. Na de eerste sessie kunnen we hier samen een inschatting van maken.

Alle praktische informatie op een rijtje:

  • Kosten: 60,- per sessie, te betalen dmv een Tikkie achteraf. Mocht dit voor jou financieel niet haalbaar zijn, bel me op en we kijken hoe we dit oplossen.
  • Tijdsduur: ongeveer 60 min per sessie
  • Technologie: Videobellen mbv Zoom, Teams, Google Meet of Skype. Details worden naar je toegestuurd. Alleen audio is ook mogelijk, maar heeft niet de voorkeur.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je altijd even bellen (06 – 22 036 086) of een mailtje schrijven naar info@inner-compass.nl.

Ik ontmoet je graag, ook online!

IK ZIE JE GRAAG ONLINE!

Heb je een vraag of wil je een sessie aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.