AANMELDFORMULIER

STRESSLEVEL CHECK

Leuk dat je interesse toont voor de stresslevel check!

Vul hieronder het formulier in en ik neem contact met je op om te kijken of jouw voorkeurstijd nog beschikbaar is.

Tijdens de Week van de Werkstress (12-20 november 2022) verzorg ik in tegen gereduceerd tarief een Stresslevel Check. Wil je weten of – en op welke manier – je werk je stress oplevert? Door met de wijsheid van het lichaam te werken kun je te weten komen wat er zich bij je onder de oppervlakte bevindt.

De stresslevel check bestaat uit een korte intake, en een holistische massage waarbinnen de stresslevel check is geintegreerd. Reken dus een half uur voor het geheel. We kijken op een kwalitatieve manier naar hoe jij je werk, of een bepaalde situatie op je werk beleeft en hoe/of daar stress bij komt kijken. Dit is bedoeld als introductie. Mocht je liever een volledige massage ontvangen, kijk dan eens naar mijn ‘Massage bij Stress‘. Dit evenement verzorg ik in samenwerking met Bewust Delft.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even bellen (06 – 22 036 086) of een mailtje schrijven naar info@inner-compass.nl.

Praktische informatie

Locatie:
De Stresslevel Check zal plaatsvinden op twee verschillende locaties:
woensdag 16 nov op het Stiltegoed in Delfgauw: zie voor route en informatie Stiltegoed.nl. LET OP! Je kunt hier niet parkeren. Het is een mooie wandeling van 10 min on naar de Schapenschuur te komen!
vrijdag 18 nov bij Merlijn Body & Mind Center: zie voor route en informatie Merlijn.eu. Merlijn is goed bereikbaar met de tram (halte Brasserskade) en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Als je nog niet eerder bij Merlijn bent geweest krijg je van mij een gratis yogales cadeau!

Kosten:
Voor de Stresslevel Check vraag ik een bedrag van 15,-, inclusief holistische massage. Dit bedrag ontvang ik graag dmv betaalverzoek via WhatsApp.