Beduusd

“MassageMomentje” aflevering 19:

stromen

Beduusd. Dat is het woord. Mijn client zit beduusd op de tafel, kijkt beduusd voor zich uit. Ik wacht tot hij de juiste woorden kan vinden.

“Ja, dat is lang geleden, dat ik zo geëmotioneerd raakte”, zei hij, nog steeds ietwat beduusd. “Dat was echt heel apart, alles ging opeens helemaal stromen! Die plek voelde heel erg leeg en ik voelde het daar helemaal wegstromen.” 

Ik kijk hem nog even aan. ‘Tsja,’ denk ik bij mezelf. ‘Als je dat niet verwacht van een massage, kan ik me voorstellen dat je je dan wat beduusd voelt.’ Mijn client is zo te horen een ervaring rijker. Ik glimlach. Wat heb ik toch een mooi vak.

Onopgeloste thema’s uit je verleden kunnen zich vast gaan zetten in je lichaam. En als je vanuit die thema’s patronen ontwikkelt, kan je gemakkelijk steeds dezelfde rondjes blijven lopen. Als deze vastgezette donkere energie de ruimte krijgt om gevoeld te worden en geuit te worden, dan komt de vastgezette energie vrij. De blokkade in het lichaam is opgeheven en dingen kunnen weer onverstoord gaan stromen. Dit kun je voelen; het is een soort levendige sensatie die van de ene plek naar de andere plek stroomt. Bijkomend voordeel is dat je de vrijheid terugkrijgt om dingen op een andere manier te gaan doen. Jouw manier. De manier die bij jou past. Dingen kunnen weer vanzelf vloeien, je hebt de wind mee. Want als je van binnen stroomt, stroomt de rest van het leven vanzelf mee.

Benieuwd hoe massage coaching sessies jou kunnen helpen meer te stromen? Boek een sessie. Ik ontmoet je graag!